Hat ez igencsak veszelyes volt

Szombat este hazafele jovet egy fekete szinu auto a forgalomirannyal nagy sebesseggel szembejott velunk, szerencsere a sikerult felre huznunk az autot, a masik savban levo auto az utszelere sodorodott, a masik savban tobb, mint 5 rendor autot lattunk nagysebesseggel es kekfennyel, kb. 5 perccel kesobb egy mento auto kovette oket. Ahova behajtott a fekete auto azon az oldalon 5 merfoldnyi tavolsagra van csak kijarat, ahol sikeresen megallitottak az autot.

Horsham-tol Emsworth

A masnapi hirekbol megtudtuk, hogy egy bejelentett lopott autot uldoztek, ami Horsham-tol Emsworth-ig probalt eltunni a rendorseg szeme elol az autot – 45 merfold (1merfold = 1 kilometer) utan – megallitottak. Nagyon gyorsan hajtott 100 merfold/ora es 10 merfoldon keresztul a forgalommal szemben. Egy negytagu csalad megserult es korhazba kerult.

About zsuzsi

Udvozollek, Zsuzsi vagyok es Angliaban elek. Budapesten szulettem, eltem, dolgoztam es 2005-ben Londonba koltoztem :) Az a tulajdonsagom, hogy barhol barmikor kepes vagyok jol erezni magamat mindig is sokat segitett az eletem megoldasaban.

View all posts by zsuzsi →

One Comment on “Hat ez igencsak veszelyes volt”

Comments are closed.