“Birdman”

A “Birdman” repulesi verseny – a “repulogepek” emberi erovel meghajtott – minden nyaron del Angliai tengerparton Bognor Regis-ben kerul megrendezesre.

A legtobb “versenyzo” jotekonysagi celra gyujt penzt, vannak akik bonyolult gepekkel, jelmezekkel vesznek reszt, hogy megnyerjek a dijakat. A versenyzok kozott volt Sir Richard Bransom is. Ez egy 2 napos ingyenes rendezveny, ahol mas szorakoztato programok is vannak. Az ott “dolgozok” – mind onketesek, ami azt jelenti a munkajukat, idejuket ingyen adjak egy cel erdekeben, a helyi vallalkozasok, kisebbek es nagyobbak penzben es kulonbozo tamogatasokat adnak, pl.: az alvanyzat amirol a molo vegen a versenyzok a vizbe ugranak, repulnek ingyen epitik, es az onketesek etkezeset is ilyen modon tamogatjak. Amikor az ido “tokeletesen” megfelelo, mint ezen a hetvegen akkor mindenki jol erzi magat, a versenyzok, az idelatogatok es az onketesek is, egy jo hangulatu hetvegen mindenki jol erzi magat.

The International Bognor Birdman
The International Bognor Birdman

Az eghajlat oceani, hasonloan szerte az Egyesult Kiralysagban es atlagosan tobb, mint 1900 orai napsutesben reszesul, ez a legnaposabb varos az Egyesült Királyságban.

About zsuzsi

Udvozollek, Zsuzsi vagyok es Angliaban elek. Budapesten szulettem, eltem, dolgoztam es 2005-ben Londonba koltoztem :) Az a tulajdonsagom, hogy barhol barmikor kepes vagyok jol erezni magamat mindig is sokat segitett az eletem megoldasaban.

View all posts by zsuzsi →